netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Ärendesamordnare till förvaltningskansliet med inriktning mot nämnd

Ort
Utgår

2022-10-04

Ansök nu

Ärendesamordnare till förvaltningskansliet med inriktning mot nämnd

Om arbetsplatsen

Förvaltningskansliet samordnar och leder förvaltningsgemensamma frågor som rör exempelvis informationshantering, arkivering, politiska processer och GDPR. På kansliet stöttar och servar vi chefer och medarbetare inom alla delar av samhällsbyggnadsprocessen. Teamet består idag av arkivarie, nämndsekreterare, verksamhetsutvecklare och administratörer.

Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen finns i nya lokaler i moderna Ebbepark. En stadsdel i bästa läge med unika miljöer för smart och hållbar utveckling. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag och vi tillämpar flextidsavtal

Vi söker nu en ärendesamordnare till förvaltningskansliet som kommer att arbeta främst mot nämnd

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som ärendesamordnare med inriktning mot nämnd kommer du att vara sekreterare i en av förvaltningens nämnder. Du stöttar verksamheten administrativt genom hela nämndprocessen vilket innebär bland annat att ha kontroll och kvalitetssäkra ärenden som ska upp för politisk behandling, skapa kallelser, protokoll och mötesadministration samt delta på sammanträden. Utöver att hantera nämndprocessen ingår olika administrativa arbetsuppgifter såsom exempelvis hantering av funktionsbrevlådor, fysik post samt andra uppgifter utifrån verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Du som söker har fullgjort gymnasie- eller vuxenutbildning inom samhällsvetenskap, administration eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser att du har erfarenhet av att ha arbetat som ärendesamordnare, registrator, administratör, nämndsekreterare eller annan motsvarande roll som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du arbetet i en politisk styrd organisation och med myndighetsutövning ser vi det som meriterande. För rollen krävs goda datorkunskaper och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av systemet W3D3 eller annat ärendehanteringssystem. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska, då arbetet innebär mycket dokumentation och kommunikation med interna och externa.

För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, strukturerad och kunna planera och hålla uppsatta tidsramar. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan lätt ändra synsätt och förhållningssätt och är lojal och handlar enligt fattade beslut. Du har viljan att ge bästa tänkbara service till både medarbetare och politiker. I rollen kommer du att ha ett nära samarbeta med andra och vi ser därför att du är duktig på att kommunicera på ett tydligt sätt, lyssna och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt samt att kunna säkerställa att budskap når fram och följa upp och påminna berörda personer.

I denna rekrytering kan vi komma att använda tester som en del i bedömningen. 
Urval påbörjas efter sista ansökningsdag och intervjuer är planerat till v. 41.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse 

Anställningsform: Tillsvidare 

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10096

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

Ärendesamordnare till förvaltningskansliet med inriktning mot nämnd

Linköpings kommun