netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Brandmän till Norrtälje sommaren 2023

Ansök nu

Brandmän till Norrtälje sommaren 2023

Norrtälje kommun sätter invånarna först och våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att ge en god service och omsorg för alla invånare.

Brandmän till Norrtälje sommaren 2023

Räddningstjänsten Norrtälje

Räddningstjänsten är en del av kommunens trygghets- och säkerhetskontor och vi verkar för att Norrtälje ska vara en trygg och säker kommun för samtliga invånare - även under svåra förhållanden. Vi håller beredskap dygnet runt på fem orter där våra brandstationer finns. Heltidsstationen ligger i Norrtälje och deltidsstationerna i Rimbo, Hallstavik, Älmsta och på Blidö. Vårt uppdrag är komplext och vi jobbar både förebyggande och skadeavhjälpande. I uppdraget ingår bland annat:

 • Operativ verksamhet som genomför räddningsinsatser vid bränder, olyckor, akuta sjukdomsfall, utsläpp av miljöfarliga ämnen och
  krissituationer.

 • Utbildning och rådgivning till invånare och kommunmedarbetare inom exempelvis förebyggande av brand och livräddning (HLR).

 • Att som remissinstans bistå enheter inom kommunen samt andra myndigheter i brandskyddsfrågor.

 • Myndighetsansvar i tillstånds- och tillsynsärenden bland annat avseende brandskydd, hantering av brandfarliga och explosiva varor samt för verksamheterna brandskyddskontroll och sotning.

Räddningstjänsten i Norrtälje kommun är en organisation i förändring som tar ett viktigt och verkligt ansvar för kommunens heltäckande arbete inom området skydd mot olyckor. En central del i detta är säkerställandet av vår interna operativa förmåga genom kontinuerlig kompetensutveckling vilket du som blivande medarbetare är högst delaktig i.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker 6-8 personer som kan ingå i en av våra fyra enheter beredskapsmässigt, operativ räddningstjänst och skadeförebyggande verksamhet. Du kommer att arbeta med normal service och reparationsarbete på bl.a. fordon, materiel och fastigheter. Vidare kommer du att deltaga i, samt planera och leda övningar och utbildningar för heltidspersonal.

Arbetsuppgifterna i rollen är varierande och innebär både operativt och strategiskt arbete. Du är en del av ett team där samarbete, struktur och kommunikation är en stor byggsten för att arbetet ska flyta på framgångsrikt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har räddningstjänstutbildning kombinerat med två års arbetslivserfarenhet som brandman på heltid alternativt tre års arbetslivserfarenhet från deltid.

 • körkortsbehörighet lägst C.

 • Mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

 • Räddningstjänstutbildning, SMO, räddningsinsats, GRIB, brandman heltid, brandman deltid.

 • Simma 200 meter(Tidskrav 5 min)

 • Simma 25 meter, dyka ner 3,5 meter, ta upp docka samt livrädda 25 meter(Tidskrav 2min)

Meriterande

 • Tidigare anställning i Norrtälje kommun

 • Båtförarutbildning

Vi kommer fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning

Anställning

Sommarvikariat heltid (Dag/Natt)

Start

 Måndagen den 29 maj 2023

Lön

Enligt ök

Sista ansökningsdag

Söndagen den 16 oktober 2022

Publicerat:

2022-09-08

Sista ansökningsdag:

2022-10-16

Typ:

Säkerhetsarbete

Tjänst:

Brandmän

Anställningsform:

Sommarjobb

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef heltid

Robert Haag, robert.haag@norrtalje.se

Facklig företrädare, Kommunal

Andreas Lindstedt, andreas.lindstedt@norrtalje.se

Facklig företrädare, Vision

Kenneth Andersson, kenneth.andersson@fv.vision.se

Om Norrtälje

Norrtälje är en skärgårdskommun i hjärtat av Roslagen. Till ytan är Norrtälje kommun den största kommunen i Stockholms län. Här finner du härlig mix av lantliga miljöer och en stad i tillväxt och utveckling. Norrtälje har småstadens idylliska stadskärna, öppna landskap, natur, hav och en fantastisk skärgård med tusentals öar. När du arbetar i vår kommun har du möjlighet att kombinera ett inspirerande jobb med en aktiv fritid i natursköna miljöer. Närheten till Stockholm, Uppsala och Arlanda öppnar för ännu fler möjligheter.

Dela detta jobb

logo
Brandmän till Norrtälje sommaren 2023

Norrtälje kommun