netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Cateringmedarbetare Gate Gourmet Arlanda

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-10-15

Ansök nu

Cateringmedarbetare Gate Gourmet Arlanda


Gate Gourmet är den ledande globala leverantören av cateringlösningar och försörjningstjänster för flygbolag, både under flygning på över 200 flygplatser och i lounger. Från menydesign till utförande och leverans är vår passion att ge våra flygkunder och deras passagerare en exceptionell upplevelse.

I samarbete med våra flygkunder och affärspartners utvecklar våra begåvade kockar innovativa kulinariska skapelser som glädjer passagerarnas sinnen. Vårt operativa excellens team och program säkerställer standardiserade och konsekventa cateringtjänster över hela världen medan vår utökade försörjningskedja och komplexa logistikverksamhet ger pålitlig hantering i tid.

Vår passion för kulinarisk innovation och engagemang för operativ excellens gör det möjligt för våra flygkunder att förse sina passagerare med en exceptionell middagsupplevelse.


 

CATERINGMEDARBETARE ARLANDA 

Gate Gourmet är världens största oberoende cateringföretag och producerar, paketerar och levererar catering för flygbolag och järnvägar. Årligen levereras över tvåhundra miljoner måltider till företagets kunder världen över. Företaget har tjugotusen anställda globalt. Cirka 250 personer arbetar i Sverige, varav ca 200 i Stockholm-Arlanda. Att arbeta på Gate Gourmet innebär att du blir del av en händelserik arbetsmiljö där det finns stor möjlighet att påverka.

 

ARBETSUPPGIFTER OCH HUVUDSAKLIGT ANSVAR

Som cateringmedarbetare hos Gate Gourmet kommer du att ingå i ett team, där alla hjälper varandra att sammanställa och leverera dagens produktion. Det kan till exempel handla om att ta emot varor, förbereda och paketera måltider till flygningar hos några av Nordens största flygbolag. I arbetet ingår tillredning, diskning, dukning, paketering av mat samt leverans till flygplan. Du kommer att arbeta i vår bemanningspool och få därför lära dig arbetet inom flera avdelningar.

 • Du vill och kan jobba helger (antigen fredag-lördag eller lördag-söndag)
 • Kan börja arbeta tidigt på morgonen eller sluta sent på kvällen
 • Noggrann
 • Uppskatta varierande arbetsuppgifter
 • Förmåga att förstå och tala svenska
 • God fysik
 • God samarbetsförmåga
 • Sifferminne 
 • Datavana

Meriterande

 • Truckvana
 • Cateringverksamhet
   

OM TJÄNSTEN
Då Stockholm-Arlanda är ett säkerhetsklassat område  kommer vissa krav att ställas för att kunna gå vidare i processen. De krav som är ställda är enligt Transportstyrelsens bestämmelser.

 • Bakgrundskontroll
 • Säkerhetsintervju
 • Referenser
 • Brottsregistersökning

  Kravet är att kunna bevisa vad du har gjort 5år bakåt i tiden och sedan bekräftar man det genom dokument. Arbetsgivare intyg, utbildningsintyg etc. Om det inte finns några stödjande dokument som vid tex arbetslöshet, föräldraledighet, sommarlov så kan personens bakgrund bekräftas med annan dokumentation (kontoutdrag, foton, GPS förteckningar, fotbollsklubben etc). 


ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi tar inte emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Göran Göggezer på via 0738-617213 mail: goran.goggezer@eterni.se eller Rene Enriquez på 073-8617219 rene.m.enriquez@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

Cateringmedarbetare Gate Gourmet Arlanda

Eterni Sweden AB