netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

DOGMAN SÖKER EN HUNDFRISÖR TILL VÅR SALONG PÅ STORA BERNSTORP I MALMÖ

Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

DOGMAN SÖKER EN HUNDFRISÖR TILL VÅR SALONG PÅ STORA BERNSTORP I MALMÖ

Vi söker nu dig som är hundfrisör och brinner för att vårda djuren på bästa sätt. Du ska vara självgående, noggrann och kunna bemöta kunderna på ett trevligt och professionellt sätt då vår salong är belägen längst in i butiken.

Vem är du?

Vi söker en utbildad trimmare eller en person med erfarenhet från yrket. Det viktigaste är att du kan rasklippningar och följa kundens önskemål. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en positiv lagspelare som gillar när det är mycket att göra. Du tycker om att ge människor service och gillar när det är högt tempo. Som person är du öppen, framåt, ordningsam och disciplinerad med en egen drivkraft.

Profil & Bakgrund

            Du har

  • En mogen inställning till kundservice

  • En teamorienterad stil

  • Arbetar metodiskt, målinriktat och självständigt

  • En vilja att utvecklas och att göra ditt absolut bästa

  • Utbildning eller erfarenhet från hundfrisöryrket

Vad erbjuder Dogman
Förutom att erbjuda en spännande tjänst i ett växande bolag erbjuder vi en arbetsplats med nästan lika många hundar som människor, vilket enligt forskning gör oss både lyckligare och mer avslappnade.

Anställningsform: Provanställning 10-20h/veckan med möjlighet till heltid.
Rapportering sker till: Butikschef
Placering: Dogman Stora Bernstorp Malmö
Tillträde: Snarast

Det här beskriver några av våra medarbetare att de uppskattar med Dogman.

Jag tycker att man i organisationen hela tiden jobbar för utveckling och förbättring. En arbetsplats som inte bara anställer folk för att arbeta utan för att utvecklas och få vara med att bidra. Och inte nog med det, fantastiska och extremt kunniga människor på alla olika positioner. En RIKTIGT bra arbetsplats.”

Mina kollegor. Eventen. Hjälpa kunder till ett bättre djursamspel. Hålla kampanjer. Att vi får utvecklas. När vi får vara med och bestämma, att vår röst räknas grundad utifrån erfarenheter och upplevelsen i butiken.

Vi arbetar i en intressant bransch där man kan påverka utgången på företagets resultat genom det arbete vi dagligen gör. Engagerade och dedikerade medarbetare!”

Ansökan

Tycker du att du känner igen dig i beskrivningen ovan? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst” och bifogar ditt CV och personliga brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nathalie Andersen, Butikschef, på mail nathalie.andersen@dogman.se

Dela detta jobb

logo
DOGMAN SÖKER EN HUNDFRISÖR TILL VÅR SALONG PÅ STORA BERNSTORP I MALMÖ

Workspace Recruit