netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Erfaren HR-konsult sökes för uppdrag som Group HR Manager

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-10-12

Ansök nu

Erfaren HR-konsult sökes för uppdrag som Group HR Manager

Är du en HR-konsult som söker ett nytt uppdrag till hösten? Har du erfarenhet av att implementera och utveckla HR-processer och arbetssätt? Just nu söker vi dig som är en van och trygg konsult för ett uppdrag som Group HR Manager med start omgående och löpande minst sex månader framåt.

Arbetsbeskrivning

Vår kund är ett svenskt IT-bolag som på den senaste tiden har expanderat i hög takt. Totalt består organisationen av 130 anställda med kontor i Sverige, Danmark och Tyskland.

I rollen Group HR Manager kommer du att representera HR i den internationella ledningsgruppen, sätta HR på agendan, samt se över processer och arbetssätt. Inom organisationen finns ännu inte en etablerad HR-funktion och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

-Se över processer så som löneprocessen, lönekartläggning och lönemodeller
-Genomlysning av avtal och rollbeskrivningar
-Arbeta med företagskultur, integration och värderingar
- Arbeta med KPI:er och andra nyckeltal

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta brett med HR och framför allt har erfarenhet av att etablera processer och nya arbetssätt i en liknande organisation. Förmodligen är du en erfaren konsult som är van vid att ta dig ann liknande uppdrag inom HR.

Som person ser vi att du har en förmåga att arbeta strukturerat och har enkelt för att sätta din in i nya sammanhang. Du känner dig trygg i att driva dina egna processer och att vara ensam ansvarig för HR-funktionen. Vidare kan du på ett tydligt och kommunikativt sätt engagera ledningsgrupp och chefer i frågeställningar och arbetssätt kopplat till HR.

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start så snart som möjligt och minst sex månader framåt. Vår kund har sitt kontor i Stockholm, Östermalm. Vid frågor om uppdraget går det bra att kontakta ansvarig konsultchef Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Erfaren HR-konsult sökes för uppdrag som Group HR Manager

Jurek