netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Erfaren rekryteringsspecialist till växande bolag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-10-12

Ansök nu

Erfaren rekryteringsspecialist till växande bolag

Har du några års erfarenhet av rekrytering och är redo för en ny roll till hösten? Vill du driva rekryteringsprocesserna framåt i en växande högteknologisk organisation? För vår kunds räkning söker vi nu en rekryteringsspecialist som i nära samarbete med HR-teamet, organisationens chefer och externa rekryteringspartners ska ansvara för och projektleda deras rekryteringsarbete.

Arbetsbeskrivning

I rollen som rekryteringsspecialist ingår du i ett HR-team bestående av en HR-chef, lönespecialist och en HR-specialist inom Compensation & Benefits. Du arbetar i nära samarbete med organisationens HR-team, chefer och externa rekryteringspartners. Dina arbetsuppgifter kommer främst att innefatta:

• Ansvara för och driva rekryteringsprocesserna framåt genom att vara en länk mellan organisationen och externa rekryteringspartners
• Vara en partner till rekryterande chefer och stödja dem i att hitta rätt kompetens vid rätt tidpunkt
• Tillsammans med Global HR arbeta med att implementera processer och verktyg kopplat till rekrytering
• Arbeta med att utveckla strategier för employer branding
• Ansvara för on-boarding och introduktionsutbildning för nyanställda

Utöver detta kommer du att få chansen att arbeta med andra ansvarsområdet och projekt inom HR i nära samarbete med resten av HR-teamet. Du rapporterar till HR-chefen.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett 3-5 års erfarenhet av rekrytering och har erfarenhet av att rekrytera profiler inom området teknik/ och eller IT. Då var kund är ett globalt bolag är det viktigt att du känner dig tryggt i det engelska språket. I grunden har du sannolikt en akademisk examen inom HR eller motsvarande som bedöms likvärdigt.

Vi söker dig som är initiativtagande och självständig i ditt arbetssätt. Då denna roll innebär många kontaktytor är det viktigt att du är en person som har lätt för att skapa förtroende och att samarbeta med andra. Vidare ser vi att du är en lösningsorienterad person som har förmågan att på ett strukturerat sätt, prioritera och hantera parallella processer i en snabb och rörlig miljö.

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start omgående och ca 6 månader framåt, med god chans till förlängning vid rätt person. Vår kund har sitt kontor beläget i Järfälla och erbjuder en flexibel arbetsmodell med möjlighet att arbeta hemifrån .Vid frågor kring uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se eller Talent Manager Martin Hage på martin.hage@jurek.se. Vi hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt, du är därför varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag.

Sökord: rekrytering, rekryterare, Talent Acquisition, rekryteringsspecialist, Recruitment Consultant.

Dela detta jobb

Logo
Erfaren rekryteringsspecialist till växande bolag

Jurek