netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

FAKTURA ADMINISTRATÖR

Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

FAKTURA ADMINISTRATÖR

Till avdelning Kundnära tjänster söker vi nu en ny medarbetare till vår fakturaservicegrupp med placering i Helsingborg

Avdelningen Kundnära tjänster ansvarar för att utföra tjänster till våra ägarkommuner inom områdena kundservice, växel och reception, fakturering och kravhantering gällande bruknings- och anläggningsavgifter, planering, byte och kontroll av vattenmätare, planering och hantering av övriga mätarärenden, kundkommunikation samt intern och extern kommunikation.

Gruppen Fakturaservice ansvarar för fakturering och kravhantering avseende anläggnings- och brukningsavgifter, kundärenden rörande faktura och krav samt budgetering och ekonomisk uppföljning avseende brukningsavgifter.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är t ex:

• Planera och genomföra fakturering av bruknings-, anläggnings-, överhaltsavgifter samt vattentanktstationer

• Hantera påminnelser och kravhantering för ej betalda fakturor.

• Hantera kundärenden via samtal och mejl rörande fakturor och frågor kring brukningsavgifter i VA-taxan

• Stötta upp övriga grupper inom avdelningen vid behov

NSVA strävar efter ett aktivt medarbetarskap, vilket innebär att ta ansvar för helheten, arbeta i team och utveckla sin egen och kollegornas kompetens.

Dina egenskaper

Du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och är mån om att arbeta till dess resultat är uppnådda. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. Därtill ser du inga problem med att stötta dina kollegor på olika områden och anstränger dig för att leverera lösningar som underlättar för andra. Eftersom rollen innebär en del kontaktytor i organisationen så ser vi gärna att du trivs i sociala miljöer och har en god kommunikativ förmåga.

Kvalifikationer

Du som söker har någon form av eftergymnasial ekonomiutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Minst 3 års arbetslivserfarenhet av ekonomiadministration, fakturaadministration eller likvärdigt. Datorvana och tidigare erfarenhet av att arbeta i bokföringssystem samt Officepaketet är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet EDP Future. Du behärskar obehindrat svenska i tal och skrift.

Arbetsuppgifterna i rollen som fakturaassistent kräver stor noggrannhet och hög servicegrad. Som person är du utåtriktad, positiv och prestigelös. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten hör gärna av dig till Lina Larsson, 010-490 98 25, Gruppchef Kundservice och Fakturaservice

Om NSVA

Vi som arbetar på NSVA, Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp, vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper följer de lagar och krav som finns. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte sätter vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag cirka 240 medarbetare.

Dela detta jobb

logo
FAKTURA ADMINISTRATÖR

Workspace Recruit