netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Försäkringsrådgivare till Trygg-Hansa

Ansök nu

Försäkringsrådgivare till Trygg-Hansa

Motiveras du av att ge god service och vill arbeta på ett ledande försäkrings-företag? Vi på Academic Work söker nu för Trygg-Hansas räkning försäkringsrådgivare för arbete på deras inbound-avdelning i Malmö. Rollen passar dig som drivs av resultat, är uthållig och tycker om att arbeta i större team. Låter det som dig? Sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten

I rollen som försäkringsrådgivare kommer du att stötta och vägleda inringande kunder med deras försäkringar och betalningsfrågor. Utöver att ge god service i ärenden kommer du arbeta med merförsäljning och ställa kompletterande frågor kring försäkringportfolio och dylikt. Huvudfokuset är kundservicearbete och dagarna rullar på i högt tempo med många samtal. I rollen följs du upp med olika KPI:er, därför är det viktigt att du är resultatorienterad. Visar du engagemang och presterar väl i din roll finns det på sikt goda möjligheter att växa inom organisationen. Vårt gemensamma mål är att arbetet ska vara en god väg in i din framtida karriär!

Du erbjuds

 • Ett konsultuppdrag på cirka 4 månader där det är i vårt och Trygg-Hansas intresse att avslutat konsultuppdrag ska leda till fast anställning hos Trygg-Hansa.

 • En gedigen och välplanerad introduktion för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att växa in i rollen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Ta emot samtal och lösa kunders ärenden beträffande försäkringar och betalningar på ett effektivt sätt enligt definerat arbetssätt/processer

 • Arbeta med merförsäljning genom kontrollfrågor direkt i samtal

Vi söker dig som

 • Har en avslutad gymnasieutbildning

 • Har fyllt 18 år

 • Kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom kundservice, gärna med telefon som främsta arbetsverktyg.

Som person är du:

 • Uthållig

 • Serviceinriktad

 • Resultatinriktad

 • Samarbetsvillig

Övrig information

 • Start: 3/10

 • Omfattning: Heltid, 80-100%. Arbete förekommer främst på vardagar, antingen dagtid eller kvällstid. Helgarbete inträffar cirka var sjätte helg, och dessa veckor är du ledig torsdag och fredag. Trygg-Hansa försöker i bästa möjliga mån tillmötesgå dina önskemål gällande arbetstider.

 • Placering: Malmö

Viktig information avseende din ansökan

För att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen till Trygg-Hansa krävs det att du kan uppvisa ett belastningsregister från Polismyndigheten samt förvaltarfrihetsbevis som beställs från kommunen du är folkbokförd i, där det inte får förekomma någon anmärkning. Att få detta godkännandet tar upp till fyra veckor och är det sista steget i rekryteringsprocessen. Om du tycker tjänsten låter intressant och som något för dig får du därför gärna beställa hem ett belastningsregister (försäkring och finans) och förvaltarfrihetsbeviset redan nu. OBS. öppna ej brevet förens i sittande möte med ansvarig rekryterare. Vi kommer även att genomföras en kreditupplysning.

 • Det första steget i rekryteringsprocessen består av ett psykometriskt test. På Academic Work tror vi på potential och psykometriskt test hjälper oss att lära känna dig, inte bara ditt CV. Test gör det också möjligt att hantera våra ansökningar både objektivt och icke-diskriminerande.

Information om testet

 • MAP är ett personlighetstest baserat på Five Factor Model of personality. Testet tar ca 40 minuter att genomföra. Vi kommer att skicka testet till dig dig när du har ansökt till tjänsten.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs gärna mer om Trygg-Hansa här!

 

Dela detta jobb

Försäkringsrådgivare till Trygg-Hansa

Academic Work