netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Handläggare inom färdtjänst sökes till Stockholm!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-10-12

Ansök nu

Handläggare inom färdtjänst sökes till Stockholm!

För kunds räkning söker vi nu en handläggare av färdtjänst och riksfärdtjänst, är du tillgänglig omgående och har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter?

Läs då gärna vidare! 

Arbetsuppgifter

Vår kund har behov av en handläggare av färdtjänst och riksfärdtjänst. I rollen kommer du bland annat få skicka ut informationsbrev då läkarintyg inkommit, boka byråbesök (ibland hembesök) för att skriva utredningar osv. 

Vi söker dig;

Som tidigare arbetat administrativt och är van vid att arbeta med människor. Vi ser gärna att du har arbetat som färdtjänsthandläggare och/eller riksfärdtjänsthandläggare tidigare och att du är van vid att arbeta i något system. Du har ett bra bemötande och en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vidare ser vi att du är serviceinriktad, flexibel och självgående i ditt arbete. Du har förmågan att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Som person har du en god samarbetsförmåga och gillar att både arbeta i team och självständigt. 

Önskvärt är om du tidigare har erfarenhet av handläggning av färdtjänst och riksfärdtjänst. 

Du erbjuds

Uppdraget förväntas starta 2022-09-26 på heltid och pågå fram till 2022-11-15. Placering i Stockholm. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elvira Björebäck på Elvira.bjoreback@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område Stockholm
Anställning Visstid
Omfattning Heltid
Ansök nu

Dela detta jobb

Logo
Handläggare inom färdtjänst sökes till Stockholm!

Jurek