netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logga

HR-administratör inriktning rekrytering

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2022-10-16

Ansök nu

HR-administratör inriktning rekrytering

Vill du spela en aktiv roll i ett vinnande lag?

Vi söker två HR-administratörer som främst kommer arbeta med rekrytering till våra produktionsanläggningar i Markaryd. Du kommer att vara en av nyckelpersonerna i den fortsatta utvecklingen av NIBE AB och tillhöra vårt HR-team med placering på huvudkontoret i Markaryd.

DIN BAKGRUND

Vi tror att du har en akademisk utbildning, förmodligen inom HR-området, och/eller erfarenhet av rekryteringsarbete. Vi söker en jordnära, trygg och stresstålig person med hög integritet. Du måste vara engagerad, driven och självgående. 

Du identifierar dig med våra kärnvärderingar som god lönsamhet, eget ansvar, marknadsorienterad expansion, engagerade medarbetare, god affärsetik, samhällsengagemang samt transparens.

OM TJÄNSTEN

Som HR-administratör inom rekrytering blir du viktig för att bidra till hög kvalitet och en professionell rekryteringsprocess. Arbetsuppgifterna spänner över hela rekryteringsprocessen, och du kommer att arbeta självständigt i flera parallella processer, med högt tempo, samtidigt. Det är du som tillsammans med rekryterande chef tar fram förslag på annonser och i vilka kanaler annonserna ska publiceras. 

I din roll kommer du att processleda rekryteringar, stötta chefer och arbeta operativt genom hela rekryteringsprocessen. Gentemot kandidat har du ett professionellt och respektfullt bemötande och i teamet bidrar du med energi, arbetsglädje och en prestigelös personlighet.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 16 oktober 2022. Önskas mer information vänligen kontakta kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 5 miljarder kr/år med drygt 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 000 anställda i över 30 länder.

Kontaktpersoner

Robert Melkersson

HR-specialist

0433-27 30 00

robert.melkersson@nibe.se

Magnus Ugge

Personalchef Produktion

0433-27 30 00

magnus.ugge@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
HR-administratör inriktning rekrytering

NIBE AB