netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logga

HR-ansvarig till Kretslopp Sydost

Ort
Utgår

2022-10-05

Ansök nu

HR-ansvarig till Kretslopp Sydost

Om företaget
Vi på Kretslopp Sydost arbetar engagerat för att skapa ett hållbart, kvalitativt och miljöinriktat samhälle genom att överträffa i avfallshanteringen. Varje dag arbetar vi för att skapa kundupplevelser i världsklass och bidra till ett bättre samhälle. Hos oss på Kretslopp Sydost sätter vi alltid våra medarbetare, medborgare och miljö i fokus. Hos oss har alla medarbetare möjlighet att fatta beslut och ta initiativ som för oss närmre våra mål. Vår arbetsmiljö präglas av högt tempo, arbetsglädje och en härlig energinivå. Vi är idag ca 100 anställda. Läs gärna mer om oss: www.kretsloppsydost.se

Dina arbetsuppgifter
Vi på Kretslopp Sydost genomgår en förändringsresa och för HR innebär det att ge verksamhetens chefer ett konsultativt stöd med fokus på att erbjuda medarbetarna den bästa arbetsplatsen. I den här tjänsten arbetar du verksamhetsnära och stöttar våra chefer i HR-relaterade processer och personalfrågor. Du verkar för att ständigt förbättra och utveckla policys och processer, detta för att underlätta ledarskapet för våra chefer. Tillsammans med dina kollegor skapar du de bästa förutsättningar för ett starkt och hållbart samarbete. Övergripande mål i denna roll är att översätta verksamhetens behov och strategier till en HR-strategi, bidra till att HR-perspektivet beaktas och prioriteras inom förändringar som berör verksamheten. Du kommer också att definiera lösningar och prioriterade aktiviteter för att möta både korta och långsiktiga krav samt önskemål. I rollen ingår det såväl strategiskt som operativt arbete, från att stödja och coacha chefer och ledare på olika nivåer mot ett utvecklande ledarskap till att delta i fackliga förhandlingar och hantera olika arbetsrättsliga frågor. Du kommer att lyckas väl med detta uppdrag genom ett närvarande arbetssätt vilket gör att vissa resor förekommer i tjänsten.

Din profil
Du har mångårig erfarenhet av brett HR-arbete, där du har utvecklat strategier och processer samt arbetat med förändringsledning. Som person är du handlingskraftig, prestigelös och gillar kombinationen av att varva operativt HR-arbete med det mer strategiska perspektivet. Du trivs i föränderlig miljö, där saker kan hända fort och där du själv är med och påverkar riktningen framåt i olika frågor. Du har ett genuint intresse av människor och du skiljer på det personliga och professionella och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen, därmed har du förmågan att behålla lugnet i komplexa situationer. Genom ett närvarande förhållningssätt skapar du förtroende i organisationen, du är trygg i din yrkesroll och du har ett kreativt och ett nytänkande tankesätt. Som person trivs du i en prestigelös miljö med drivna kollegor där samarbete står i fokus. Du besitter även personliga egenskaper såsom flexibilitet, förmåga att arbeta i en föränderlig miljö, och du har en utmärkt förmåga att korsa funktionella samarbeten och bygga interna relationer med intressenter. Du behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och skrift. B-körkort krävs för tjänsten. Vi erbjuder dig Du kommer att vara placerad på vårt fina kontor på Moskogen som vi är mycket stolta över. Här arbetar vi aktivitetsbaserat vilket innebär att vi växlar skrivbordsplats varje dag för att skapa möjlighet till fler kontakter inom organisationen. I våra lokaler hittar du i anslutning till det öppna kontorslandskapet även tysta zoner, telefonrum och mötesrum. Vi har även ett mindre gym i samma byggnad för att ge våra medarbetare möjlighet att träna i anslutning till arbetsdagen. Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Terése S Carlstedt, telefon 0734–666 884 eller e-post terese.carlstedt@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast söndagen den 28 augusti 2022. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökan via e-post. Välkommen med din ansökan! Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
HR-ansvarig till Kretslopp Sydost

Premier Service AB