netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

HR-assistent internt till Empleo i Värnamo

Företag Empleo
Ort
Utgår

2022-10-21

Ansök nu

HR-assistent internt till Empleo i Värnamo

Snart går vi samman under namnet Eterni och stärker vår position i Sverige ytterligare. Empleo bemanning och rekrytering är sedan april 2022 uppköpt av Eterni Group. Tillsammans med Moment i Danmark, Eterni i Norge och Eterni i Sverige, kommer den nya företagsgruppen stärka sin position i Sverige och Norden av flexibla bemanningslösningar än mer. Gruppen kommer att ha verksamhet över hela Danmark, Norge och i stora delar av Sverige med en samlad omsättning på över 3,5 miljarder svenska kronor.

Vi värnar om den personliga relationen och det mänskliga mötet, där vi tillsammans kan skapa framgång och långsiktigt goda samarbeten. Vi hjälper våra kunder och medarbetare att utvecklas och nå sina uppsatta mål. Vår målsättning är att bygga upp ett företag som sätter alla kunder, konsulter och kandidater i fokus utifrån deras unika behov. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.eterni.se


Internt till oss på Empleo i Värnamo söker vi en driven och energisk HR-assistent! 

På Empleo i Värnamo arbetar vi med både mindre och större bemanningskunder och söker nu en deltidsarbetare som vill och kan jobba ca. 1-2 dagar per vecka. Med fördel studerar du personal- och arbetsliv, marknadsföring eller annan HR-utbildning och söker ett utvecklande och relevant extrajobb.  

 
Sedan starten 2015 har Empleo byggt upp ett starkt huvudkontor i Växjö och etablerat ett nytt kontor per år, Ljungby 2017, Vetlanda 2018 och Värnamo 2019. Under våren 2022 sålde vi hela Empleo och går framöver samman under namnet Eterni, med stor verksamhet i hela Norden. Tillsammans ska vi växa inom såväl bemanning som rekrytering och har idag ca. 18 kontor i landet, 40 internt anställda och drygt 700 medarbetare/konsulter på fältet.

Vi sitter i ljusa, moderna och ombonade lokaler på expovägen i Värnamo, mitt bland trevliga industrier och andra företag. Vi är redo för att stärka upp med ytterligare en kollega, är det kanske just dig vi söker? 

På Empleo verkar vi alla för det goda samarbetet och är måna om att jobba tillsammans, både på det lokala kontoret och Empleokontoren emellan, vi är fyra kontor men ett företag.

Vi utlovar intressant arbetsuppgifter där du över tid får möjlighet att utvecklas och lära dig mer. Inledningsvis ansvarar du för annonsering och urval, personliga intervjuer, referenstagningar och tillhörande personaladministrativa delar. I takt med att vi växer kommer även din roll att kunna utvecklas och bli än mer innehållsrik och ansvarsfull.

Din profil

Vi söker dig som studerar på minst 50% och söker efter ett givande och utvecklande arbete på deltid. Ditt schema är relativt flexibelt och tillåter arbete upp till ett par dagar i veckan. Utöver dina studier har du någon form av praktisk arbetslivserfarenhet, gärna inom försäljning, administration, kundservice eller industri.

Vi lägger stort fokus på dina personliga egenskaper och söker dig som vill bidra med hög arbetsmoral, genuint driv och ett gott samarbete. För att lyckas i rollen bör du även vara flexibel och tempostark, du gillar att arbeta i en omväxlande miljö och har lätt för att anpassa dig till nya människor och arbetsmiljöer.

Din öppenhet och sociala kompetens är nog så viktig som din administrativa förmåga. Du växer med ansvar och ställer dig positiv till förändringar! Rollen ställer krav på goda svensk- och engelskkunskaper samt allmänt god datorvana. B-körkort är ett önskemål.

Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan redan idag!

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
 
Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Värnamo.
Omfattning: Deltid, vardag.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Dela detta jobb

logo
HR-assistent internt till Empleo i Värnamo

Empleo