netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

HR Business Partner till ledande bolag inom medicinutveckling!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-10-12

Ansök nu

HR Business Partner till ledande bolag inom medicinutveckling!

Nu söker vi dig som vill arbeta i en spännande och utvecklande roll som HR-Business Partner på ett internationellt bolag i Göteborg! Vill du vara en del av ett branschledande bolags resa mot en kultur som bygger på utveckling, ansvarstagande och ägandeskap? Då kan detta vara helt rätt för dig!

Uppdragsbeskrivning och huvudansvar

Som HR Business Partners arbetar man i nära samarbete med HR-teamet, företagsledare och linjechefer för att utveckla verksamhetens kapacitet med ett brett, kvalificerat HR arbete. Tillsammans i teamet stöttar ni verksamhetens HR-funktion med aktiviteter mot bolagets verksamheter baserade i Europa.

Rollen som HR Business Partner i verksamheten innebär både strategiskt och operativt arbete inom organisationens HR-funktion. En stor del av rollen innefattar chefsstöd mot verksamhetens företagsledare samt linjechefer ute i produktion där arbetsmiljö, employer branding och arbetsrättsliga delar är relevanta arbetsområden. Du kommer också att vara en del av att forma och implementera globala samt lokala HR-processer som går i linje med det globala och regionala HR-utvecklingsprojektet som verksamheten nu genomgår.

Ansvarsområden

• HR policys och rutiner
• Employer Branding, Kompetensutveckling och Arbetsmiljö
• Organisationsutveckling
• Arbetsrätt och förhandlingar

Vem söker vi till rollen?

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och känner dig mycket trygg i rollen som HRBP. Som person är du proaktiv och strukturerad med stor känsla för analys och detaljer och du bör ha minst tre (3) års relevant arbetslivserfarenhet inom området.

Kvalifikationer

• 3+ års arbetslivserfarenhet
• Kandidatexamen i Human Resources eller relaterat område
• God, beprövad systemvana
• Goda kunskaper inom arbetslagstiftning
• Flytande engelska i tal & skrift

Du erbjuds

Ett utvecklande konsultuppdrag som HRBP i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig minst sex månader framåt, med goda möjligheter till förlängning.
Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

Dela detta jobb

Logo
HR Business Partner till ledande bolag inom medicinutveckling!

Jurek