netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

HR-generalist sökes till Akademikernas a-kassa

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-10-29

Ansök nu

HR-generalist sökes till Akademikernas a-kassa

Har du ett par års erfarenhet av HR-administration eller rekrytering och är redo för din nästa utmaning? Är du en strukturerad, handlingskraftig och social person som har ett intresse för brett HR-arbete såväl som administration? Då kan vi erbjuda en utvecklande roll för dig som vill vara en del av ett litet och engagerat HR-team på Sveriges största a-kassa!

Rollen som HR-generalist

I rollen som HR-generalist kommer du att arbeta brett inom HR-området och vara ett stöd i det löpande personalarbetet. Du kommer att arbeta synligt och aktivt i hela organisationen och bygga relationer med medarbetare, chefer och potentiella medarbetare. Du kommer till största del att arbeta med HR-administration, rekrytering och hjälpa våra 140 anställda i HR-relaterade frågor. HR består av ett litet och sammansvetsat team som tillsammans driver HR-agendan framåt.

Dina ansvarsområden inkluderar bland annat:

· Underhåll, implementering och administration av HR-system, personalhandbok, utbildningsportal
· HR-administration inom enkäter, hälsoundersökningar och liknande
· Samordning av rekryteringar; annonsering, urval och stöd till chef i processen
· Back-up i delar som andra i teamet ansvarar för
· Svara på generella frågor i HR-inkorg

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning i personalvetenskap eller motsvarande och vi ser det som meriterande om du har cirka 1-2 års erfarenhet av HR-administration och/eller rekrytering. För att trivas hos oss behöver du ha ett strukturerat arbetssätt, en god samarbetsförmåga och servicekänsla. Du har ett öga för detaljer och är duktig på att uttrycka dig i tal såväl som skrift. Du lockas av en kultur som är tillmötesgående och inbjudande och du trivs i mötet med människor, vilket kräver att du är trygg i dig själv. Du trivs med att arbeta i team samtidigt som du behöver vara självständig och se till att både initiera och slutföra uppgifter.

Vidare ser vi att du har:

• Mycket god administrativ förmåga
• Mycket goda kunskaper i office-paketet, rekryterings- och HR-system där erfarenhet av Sympa är meriterande
• Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Akademikernas a-kassa med start enligt överenskommelse. Du erbjuds fina förmåner som bland annat tjänstepension, friskvårdsbidrag, lunchförmån, förmånsportalen Benify och förkortad arbetsvecka på 37,5 timmar. Kassans lokaler är nyrenoverade och ligger på Södermalm.

Vi ser fram emot att få din ansökan snarast möjligt då intervjuer sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Akademikernas a-kassa med Jurek HR och vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt på +46 73 745 43 11 eller Researcher Isabella Hultén på isabella.hulten@jurek.se eller +46 76 002 69 08. Facklig representant är Beatrice Ammer Hök 08-566 445 89

Om Akademikernas a-kassa

Akademikernas a-kassa är Sveriges största a-kassa med över 755 000 medlemmar. Medlemmarna finns inom alla yrken, branscher och sektorer. De är anställda, egna företagare eller både och. Det som förenar dem är att de har studerat på universitet eller högskola. Vi arbetar med att ge Sveriges akademiker ekonomisk trygghet vid arbetslöshet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: HR, HR-administratör, HR-generalist, HR-koordinator, HR Coordinator, HR Administrator. 

 

 

Dela detta jobb

Logo
HR-generalist sökes till Akademikernas a-kassa

Jurek