netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

HR PARTNER

Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

HR PARTNER

Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel, medicintekniska produkter, kosttillskott och kosmetika. Produkterna som vi tillverkar i Malmö är för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Bioglan AB ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485. Bioglan AB har ca. 100 medarbetare vid anläggningen i Malmö. Ta chansen och sök dig till ett expansivt företag med härliga kollegor!

 HR PARTNER SÖKES!

 Har du erfarenhet av att arbeta med personalfrågor? Är du en person som trivs med att arbeta i en bred roll där du får vara engagerad i den operativa verksamheten samt arbeta proaktivt? Har du dessutom erfarenhet av kollektivavtal, fackliga förhandlingar och liknande arbetsrättslig bakgrund? Vi har i så fall rollen till dig!

 Nu stärker vi upp vårt företag och söker en HR-partner till Bioglan i Malmö.

 Ansvarsområden

 Du kommer att ingå i ett team där vi alla hjälps åt och jobbar över gränserna. Som person ser vi att du är strukturerad och analytiskt lagd samt har drivet att ta dig an nya utmaningar. Du har även en förmåga att väga noggrannheten gentemot effektiviteten och förstår vikten av att säkerställa en hög kvalitet på ditt arbete samtidigt som du inte fastnar i detaljer. Vi är ett växande företag där det för rätt person finns stora möjligheter att utvecklas. 

Som HR-partner bidrar du till att driva verksamheten mot företagets gemensamma mål genom att arbeta som ett kvalificerat stöd mot chefer och medarbetare i operativa personalfrågor.

Dina arbetsuppgifter varierar mellan det dagliga operativa och det mer långsiktiga inom introduktion, rekrytering, omställning och förhandling samt i frågor gällande arbetsrätt, arbetsmiljö och kollektivavtal.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har en akademisk examen från t.ex. personalvetenskapliga programmet samt erfarenhet från liknande tjänst. Du har lyckats väl och trivs bra i rollen som konsultativt stöd. Ytterligare krav är att du har en HR-bakgrund inom områden som rekrytering, förhandling och rehabilitering.

Personliga egenskaper

Du trivs i en roll med många kontaktytor och en bred variation av arbetsuppgifter. För att lyckas i tjänsten behöver du ha en förmåga att skapa och bevara förtroende hos chefer och medarbetare i organisationen. Du är öppen och har lätt för att kommunicera samtidigt som du har integritet. Du har en hög arbetskapacitet och agerar serviceinriktat och affärsmässigt.

Ansökan

Vi hanterar ansökningar löpande då vi avser tillsätta tjänsten snarast möjligt, vänta därför inte med att söka. Du ansöker med CV och personligt brev via www.bioglan.se/bioglan/careers ”Sök tjänst”.

För mer information om företaget och tjänsten, kontakta Simon Björklund på 040-287555 eller simon.bjorklund@bioglan.se.

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Bioglan AB accepterar inte oombedd hjälp från rekryteringsfirmor för denna tjänst.

Dela detta jobb

logo
HR PARTNER

Workspace Recruit