netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

HR Partner i Uppsala

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-10-29

Ansök nu

HR Partner i Uppsala

Har du erfarenhet av operativt HR-arbete och konsultativt chefsstöd? Då är detta en möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande uppdrag hos vår kund i centrala Uppsala där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper.

 

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper. 

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR-partner har du en konsultativ roll och är chefernas stöd i operativa HR-frågor, där du även bidrar med att utveckla och förbättra organisationens HR-processer. Vidare kommer du arbeta med kompetensförsörjning och rekrytering samt ansvara för facklig samverkan tillsammans med ansvarig chef. Du rapporterar till HR-chef. 

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

• Omställning
• Coaching och stöd till chefer
• Arbetsrättslig rådgivning och tolkning av lagar/avtal
• Hantering och dialoger i individärenden
• Operativt ansvarig för utrullning av processer inom verksamhetsområdet, t.ex. medarbetarundersökning och lönerevision

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med att arbeta strukturerat och självständigt, samt har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och situationer. Vi tror att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med såväl interna kollegor som externa parter. Vi ser därför att du har hög integritet samt god förmåga att arbeta konsultativt avseende både chefsstöd och individärenden. Noggrannhet och tålamod är en självklarhet för dig när det gäller exempelvis processer och hantering av arbetsrättsliga situationer. Vidare har du minst ett par års erfarenhet av en liknande roll samt gärna en akademisk utbildning inom HR, YH-utbildning eller motsvarande. För att lyckas i rollen ser vi att du har:

• minst 2 års erfarenhet av arbete i en liknande roll
• dokumenterad erfarenhet att kunna genomföra operativa processer i verksamheter
• kunskap och erfarenhet av arbetsrättslig rådgivning/avtalstolkning i verksamhet med kollektivavtal
• erfarenhet att självständigt driva fackliga förhandlingar

Du erbjuds

Du får möjlighet att arbeta i fina och trevliga lokaler i centrala Uppsala. Uppdraget pågår i sex månader med start omgående eller enligt överenskommelse, eventuell möjlighet till förlängning finns. Tjänstens omfattning är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Till en början ser vi gärna att du är på plats på kontoret för att sedan ha möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan om så önskas.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord: HR Business Partner, HR-konsult, HR Koordinator, HR Generalist, HRBP, HR Manager, HR Specialist, Rekrytering, Arbetsrätt

 

Dela detta jobb

Logo
HR Partner i Uppsala

Jurek