netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

KONE söker Receptionist

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-10-29

Ansök nu

KONE söker Receptionist

Arbetsbeskrivning

KONE söker nu en erfaren receptionist som brinner för service. Du kommer ansvara för receptionen i Kista samt översyn för kontoret i Årsta samt kontorsinköp centralt. I rollen som receptionist hos Kone ger du service till både kollegor på plats, men även besökare och leverantörer till kontoret.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar

• Du kommer ta emot besökare, hålla konferensrum, reception och lounge "rent & snyggt"
• Vara behjälplig för medarbetare och svara på frågor
• Hantera post & hålla postfacken uppdaterade med rätt namn
• Hantera och utfärda p-tillstånd
• Genomföra resebokningar
• Ansvara för kontorsmailen
• Vara kontaktperson för övrig Office Management (städ, leverans, blombud m.m.)
• Annan administration som hjälper kollegorna i teamet Var behjälplig i kundservice vid toppar Inköp kontorsmaterial centralt.

Vem är du?
Du har några års erfarenhet av en liknande roll som receptionist, inom kundservice, kontorsansvarig eller liknande. Talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska, då det används i det dagliga arbetet. Har datavana och kunskap i Officepaketet. Gillar att använda både telefon och mail som arbetsredskap. Som person brinner du för att ge service i allt du gör och är flexibel för dagens äventyr. Du hittar alltid saker att förbättra och söker därför upp dina arbetsuppgifter. Du är social, nyfiken och gillar att skapa relationer med människor. Service kommer naturligt för dig! Vidare ser vi gärna att du är strukturerad, initiativtagande, självgående och lösningsorienterad.

Du erbjuds
En tillsvidareanställning som konsult på Jurek Rekrytering & Bemanning. I detta konsultuppdrag kommer du att arbeta hos vår kund KONE som är ett roligt och föränderligt bolag beläget i Kista. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Nelson på kristin.nelson@jurek.se

Om KONE
KONE är ett globalt bolag som flera år i rad utsetts till ett av världens mest innovativa företag av Forbes Magazine. KONE är världsledande inom hiss- och rulltrappor och sitter i ljusa och fräscha lokaler på det skandinaviska huvudkontoret vid Kista Galleria. Hit tar du dig enkelt både kollektivt och med bil. Du erbjuds *Frihet under ansvar för att säkerställa att kontoret är välkomnande *En arbetsplats med högt i tak och innovativt tänkande.

 

Dela detta jobb

Logo
KONE söker Receptionist

Jurek