netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Kontorsansvarig till OMEXOM

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-10-12

Ansök nu

Kontorsansvarig till OMEXOM

Trivs du bäst i en bred och serviceinriktad roll där du får ta ett stort eget ansvar? Till OMEXOM söker vi nu en kontorsansvarig som alltid har ett leende på läpparna och som skapar en välkomnande och familjär stämning för kollegor samt besökare!

Arbetsbeskrivning
Som kontorsassistent hos OMEXOM har du ett övergripande ansvar för kontoret i Västberga och är ansiktet utåt för kunder och besökare. Du ser till att det dagliga arbetet rullar på friktionsfritt för både medarbetare och kunder. Du välkomnar besökare i receptionen, håller rent och snyggt på kontorets allmänna ytor och följer upp lokalrelaterade frågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden är:
• Ta emot besökare i receptionen
• Hantera besöksbrickor, taxibokningar för gäster
• Ansvara för mötes- och konferensrum
• Förbereda inför och hjälpa till vid möten, events och seminarier
• Ansvara för beställningar och påfyllning av kontorsmaterial, luncher, fika, frukt och blommor mm.
• Daglig post och pakethantering samt portomaskin
• Kontaktperson mot leverantörer, samarbetspartners och övriga externa kontakter
• Kontaktperson mot outsourcad telefonväxeln och agera som en second line support när first line support inte vet vem som ska ta emot samtalet
• Ansvarig för hantering av larm och lås på kontoret samt access/brickor för medarbetare
• Kontaktperson och ansvarig för uppföljning av larmhanteringen
• Ansvarig för uppföljning av brandskyddet
• Assistera ekonomiavdelningen med hantering av fakturor i Codex, registrera nya leverantörer och bokföra leverantörsfakturor
• Assistera HR med diverse förekommande arbetsuppgifter

Din profil
Vi söker dig som är social och har en naturlig fallenhet för service. Du är van att planera och prioritera ditt eget arbete, och har en blick för vad som behöver göras. Du har en förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt och att bibehålla lugnet även i pressade situationer. Som person motiveras du av att hjälpa kollegor och kunder och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du sprider glädje och positivitet till människor runt omkring dig och tar ett stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter. Du är drivande i projekt och vågar ta beslut när det behövs.

För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av service i en liknande roll som kontorsansvarig eller receptionist. Du har tidigare arbetat med fakturahantering och lättare bokföring. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska och Officepaketen..

Du erbjuds
Du erbjuds en bred och varierande roll på ett familjärt och värderingsdrivet bolag. Uppdraget förväntas starta omgående och för rätt person finns det möjlighet till direktrekrytering. Tjänsten är en tillsvidareanställning som konsult hos oss på Jurek. Du kommer att arbeta hos OMEXOM och förväntas vara på plats mellan 8-16 måndag till fredag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Sökord: växelansvarig, växel, assistent, kontorsassistent, kontorsansvarig, office assistant, office coordinator, office manager, reception, receptionist, koordinator.

Dela detta jobb

Logo
Kontorsansvarig till OMEXOM

Jurek