netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Ledigt jobb som Konferensvärd/-värdinna på KGK Academy

Företag KG Knutsson AB
Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

Ledigt jobb som Konferensvärd/-värdinna på KGK Academy

Är du en person med service ut i fingerspetsarna? Har du en bakgrund inom service med högt tempo och är redo för nästa steg i karriären? Då kan denna tjänst vara någonting för dig!

Arbetsuppgifter

Vi ställer höga krav vad gäller servicenivå och ett professionellt bemötande. Vi söker därför dig som brinner för service och för att assistera andra människor! För att passa in hos oss och i rollen är du en flexibel och anpassningsbar person. Du är glad och trevlig samtidigt som du har skinn på näsan. Vidare är du lyhörd, har god förmåga att se vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du är bekväm att tala svenska och engelska.

Du ansvarar för bokningssystemet och lägger upp alla kurstillfällen på alla orter i landet samt KGK´s utbildningslokaler i Häggvik och verksamheten som sker där. Du svarar på frågor som kommer från deltagare och utbildare via mejl och telefonkontakter.

Du har kontakt med utbildare och ser till att allt finns på plats till utbildningstillfället. Uppföljning sker också i olika system.

Vem är du?

Som person är du en representativ, positiv och utåtriktad person med hög grad av servicekänsla som kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har mycket god kommunikationsförmåga, är professionell och har en vänlig attityd mot kunder, besökare och anställda. Viktiga egenskaper är att du är serviceinriktad, effektiv, smidig och flexibel. Du har hög integritet och ett gott omdöme samtidigt som du är prestigelös och trygg i dig själv.

Kompetenser

  • Mycket god social kompetens
  • Mycket god ekonomierfarenhet
  • Mycket god datavana
  • Lösningsfokuserad
  • Körkort
  • Eftergymnasial utbildning

Hos familjeägda KG Knutsson kommer du till en trygg arbetsgivare som verkat länge i en ständigt föränderligs miljö. Här kommer du som ansvarig värdinna/värd ges möjlighet att utveckla utbildningskonceptet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstid/Varaktighet: Heltid, månadslön, tillsvidare
Placering: Sollentuna

Ansök idag! Dock senast den 1 oktober. Urval och intervjuer sker löpande
Om du tycker rollen låter intressant så skicka in din ansökan så snart som möjligt.  Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef Henrik Ivarsson, henrik.ivarsson@kgk.se.

För mer information om KGK, besök oss på Startsida - KGK

Välkommen med din ansökan!

KG Knutsson AB

Vår vision är att föra människor framåt. Med våra produkter och tjänster tar vi människan framåt på vägen, genom livet, i rusningstrafiken, på semestern eller på jobbet. Vill man göra det lätt för sig säger man att vi med vår e-handelsplats autokatlogen.se säljer reservdelar och tillbehör till bilar, lastbilar, bussar, båtar och arbetsfordon. Det är onekligen en stor del av vår omsättning. Men vi är så mycket mer, vi deltar i omställningen till en fossilfri fordonsflotta med vårt dotterbolag Carsmart, vi strävar mot att skapa en cirkulär ekonomi för de delar av transportbranschen vi verkar i, vi har som mål att genom smarta produkter och tjänster skydda liv på vägarna. Genom hela vår historia har långsiktiga relationer värderats högt och lika så att kunna erbjuda våra kunder produkter med hög kvalitet. Vi har en privat ägare, är cirka 1300 medarbetare och vi finns förutom i Sverige också i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen.      

Bakgrundskontroller

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kan du komma att bli bakgrundskontrollerad, förutsatt ditt medgivande. Vi ber dig därför att se över ditt CV innan du skickar din ansökan till oss. I vårt arbete med bakgrundskontroller samarbetar vi med 2Secure som är ett internationellt säkerhetsbolag inom rekrytering, företagsförvärv, leverantörssamarbeten och ledningsprövningar.  

Dela detta jobb

Ledigt jobb som Konferensvärd/-värdinna på KGK Academy

KG Knutsson AB