netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Präst till Svenska Kyrkan och Huskvarna pastorat

Företag Empleo
Ort
Utgår

2022-10-07

Ansök nu

Präst till Svenska Kyrkan och Huskvarna pastorat

 

Snart går vi samman under namnet Eterni och stärker vår position i Sverige ytterligare. Empleo bemanning och rekrytering är sedan april 2022 uppköpt av Eterni Group. Tillsammans med Moment i Danmark, Eterni i Norge och Eterni i Sverige, kommer den nya företagsgruppen stärka sin position i Sverige och Norden av flexibla bemanningslösningar än mer. Gruppen kommer att ha verksamhet över hela Danmark, Norge och i stora delar av Sverige med en samlad omsättning på över 3,5 miljarder svenska kronor.

Vi värnar om den personliga relationen och det mänskliga mötet, där vi tillsammans kan skapa framgång och långsiktigt goda samarbeten. Vi hjälper våra kunder och medarbetare att utvecklas och nå sina uppsatta mål. Vår målsättning är att bygga upp ett företag som sätter alla kunder, konsulter och kandidater i fokus utifrån deras unika behov. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.eterni.se


Till vårt trevliga kundföretag Svenska Kyrkan och Huskvarna pastorat söker vi en Präst för arbete i Öxnehagakyrkan, en distriktskyrka som ligger i ett mångkulturellt område.

Hos oss får du en varm, genuin och personlig kontakt där vi alla värnar om det goda samtalet, både bland oss kollegor och med våra fantastiska medlemmar. Vi har ett naturligt fokus på diakoni och gudstjänster och söker dig som vill blir en del av vår församling, både idag och i framtiden!

Du blir en del av ett team som är engagerande, drivna och empatiska. Vi skapar en unik samvaro där ledarskapet är en viktig kulturbärare.

I rollen som Präst har du flera olika arbetsområden, bland annat:
 

  • Diakoni och det goda samtalet
  • Lokal närvaro och relationsskapande
  • Ett varierat gudstjänstliv med angelägna gudstjänster
  • Kontakt och samverkan med skolor, föreningar och myndigheter
  • Utveckling av församlingsliv och det lokala närområdet


Vill du arbeta och utvecklas tillsammans med oss? Vi ser fram emot att ta emot och introducera dig i vår församling och skall göra vårt yttersta för att ge dig de bästa förutsättningar att trivas hos oss!

Din profil
Du som söker rollen som Präst i vår församling är en karismatisk och engagerad ledare med ett öppet och välkomnande sätt. Du har flerårig erfarenhet av att jobba som Präst och har ett stort hjärta för människan. Med ett genuint intresse och engagemang för diakoni, relationer och lokal samverkan, tror vi att du skulle kunna trivas och mår bra i vår församling.

Som person är du idérik och samarbetsvillig, du gillar både traditionella prästerliga uppgifter men är även intresserad av utveckling och nyheter inom yrket. Du är väl förankrad och grundad i din egen tro och bjuder gärna in till samtal om tro och liv.

Hos oss är kommunikation och öppenhet för människors olikheter viktig, likaså att vi på ett fint och anpassat sätt kan möta våra olika generationer. I vår församling har vi en stark vision och drivkraft med ledstjärnan – Jesus Kristus är i centrum!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du har B-körkort.

Tjänsten är en direktanställning hos Huskvarna pastorat.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Huskvarna. 
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast möjligt.

 

Dela detta jobb

logo
Präst till Svenska Kyrkan och Huskvarna pastorat

Empleo