netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

REKRYTERINGSKONSULT TILL ROI REKRYTERING I MALMÖ

Ansök nu

REKRYTERINGSKONSULT TILL ROI REKRYTERING I MALMÖ

Snart bär det av mot Sarajevo för att fira våra framgångar och bli alltmer sammansvetsade som team! Förra året vandrade vi i fjällen av samma anledning, och vi förutsätter att resorna fortsätter, då vi är ett bolag i tillväxt med ständigt fokus på utveckling. Vill du komma med?

Vi söker dig som redan är verksam i branschen men vill komma över till oss!

Varför ska du då göra det? Jo, för att vi har sjukt kul på jobbet, vi skrattar mycket, vi tänker ständigt nytt och strävar alltid efter att ligga i branschens framkant. Vi är ett RecTech-bolag som utvecklar vårt eget rekryteringsverktyg (som du får vara med och forma). Vi har snabbt till beslut, vi prioriterar välmående och hos oss får du vara dig själv!

 

I ROLLEN SOM REKRYTERINGSKONSULT…

hos oss är du efterlängtad, då vi behöver förstärkning! Hos oss är Säljare Säljare och Rekryterare Rekryterare – för dig innebär det att fullt ut kan fokusera på att hjälpa dina kunder och utvecklas i din yrkesroll. Som Rekryteringskonsult hos oss har du ingen säljbudget och vi ställer inte några krav på dig att sälja in egna uppdrag. Däremot, har du en kommersiell sida du vill utnyttja kommer du garanterat få utlopp för den ändå!

Vi jobbar efter devisen ”rekrytering på dina villkor”, och i praktiken innebär det att vi skräddarsyr upplägg till våra kunder och erbjuder dem produkter som du kanske inte hört om innan. Det är din roll att tillgodose att våra kunder får hjälp med det de behöver på det sätt de önskar. Eftersom vi söker dig som idag är verksam i branschen är vi säker på att du redan vet vad en Rekryteringskonsult gör om dagarna och därför inte har någon större nytta av allt annat vi hade kunnat skriva här…

Vidare sitter vi alla i samma båt och vi samarbetar över gränserna, då vi alltid tänker på ”laget framför jaget”, och vi skulle vilja påstå att det är unikt för denna bransch, då intern konkurrens helt enkelt inte är vår drivkraft, utan vi finner motivation i att hjälpas åt och skapa resultat tillsammans!

Det du dock ska veta är att vi är under ständig utveckling! Om du tänker ”men jag kan redan allt” så får du tänka om. För vi utmanar det befintliga och tänker att vi alltid kan bli lite bättre. Kommer du till oss som hyfsat junior kan du räkna med en fantastisk lärokurva, och är du mer senior kan du förvänta dig stort spelutrymme, stor påverkan och nya aha-upplevelser!

FÖR ATT LYCKAS SOM REKRYTERINGSKONSULT…

Söker vi dig som varit verksam i branschen några år för att du, i egenskap av Rekryteringskonsult alternativt liknande roll, har på ett betydande sätt bidragit till nöjda kunder och kandidater. Du har helst en eftergymnasial utbildning, måste dock vara flytande i svenska och du får gärna gilla tillväxtresor!

Här funkar du absolut bäst om du har ett eget inre driv, är självständig, vågar utmana dig själv och andra, samt tycker att utveckling är en självklarhet! Du anser att kollegorna är otroligt viktiga och bryr dig genuint om hur andra mår. Är du dessutom en jävel på pingis så kanske du har chansen att kamma hem vår vandringspokal som just nu innehas av vår VD Niclas!

VI PÅ ROI REKRYTERING ÄR…

enligt mig (Lina, heter jag och är Rekryteringschef här på Roi) ett helt magiskt gäng som tillsammans bildar den bästa arbetsplatsen någonsin. Vi är nu 18 st. på bolaget, men letar ständigt efter nya lysande kollegor som får oss att växa. Jag har varit på en hel del arbetsplatser, och tro mig när jag säger att detta är något unikt. Det är inte konstigt att tidigare kollegor som inte längre är kvar titt som tätt tittar in på luncher, kommer över på en AW, är med på oktoberfesten, julfesten etc. Vi har det väldigt fint ihop, och vi lyckas kombinera driv med medmänsklighet!

Besök gärna vår hemsida, där kan du bl.a. bekanta dig med termen ”Rectech”, ta del av kloka bloggar och poddar eller varför inte läsa om hur vi blivit DI Gaseller inte mindre än fyra gånger senaste åren. www.roirekrytering.se eller varför inte www.workspacerecruit.com där du kan kolla in vårt rekryteringsverktyg.

FÖR ATT SÖKA ROLLEN…

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 16/10 2022. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Du får också gärna ta kontakt om du har funderingar! Kontakta Lina Friberg på 0732-331190 och lina.friberg@roirekrytering.se, alternativt Lisa Alsterberg på 0733-941505 och  lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Anställning hos: Roi Rekrytering

Omfattning: heltid

Start: enligt överenskommelse

 

 

Dela detta jobb

logo
REKRYTERINGSKONSULT TILL ROI REKRYTERING I MALMÖ

Workspace Recruit