netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Öron Näsa Hals Akutmottagning

Ansök nu

Sjuksköterska till Öron Näsa Hals Akutmottagning

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig chansen att få arbeta på länets enda akutmottagning för Öron-, näsa- och halspatienter, som tar emot både barn och vuxna.

Hos oss möter du en stor variation av diagnoser inom ÖNH, från pärlor i näsan till livshotande symptom. Du får träning i att göra bedömningar samt att lita på vad du ser och hör. I kombination med assistering på behandlingsrum ser vi att våra medarbetare har en snabbt stigande utvecklingskurva.

Utöver att du får utvecklas i det kliniska arbetet erbjuder vi även månadsvisa föreläsningar inom enheten. Vill du, efter cirka 1 års erfarenhet inom ÖNH, fördjupa dina kunskaper på akademisk nivå kan vi erbjuda dig att söka uppdragsutbildningen "Omvårdnad vid öron-näsa-halssjukdomar" 7,5 p som Karolinska Institutet och Karolinska Universitetssjukhuset står för.

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner som vi erbjuder.

Om tjänsten

Som sjuksköterska på ÖNH-akuten har du två roller, som flödessjuksköterska och som teamsjuksköterska.

Som flödessjuksköterska möter du patienter som kommer med remiss eller har blivit hänvisade till enheten. Du gör kliniska bedömningar, tar hjälp av Hänvisningsstödet vid behov och prioriterar patienter efter deras hälsotillstånd. I rollen som flödessjuksköterska har du också en nyckelroll i kommunikationen med enhetens övriga yrkesprofessioner, samt gentemot andra vårdenheter. Du samordnar och gör justeringar för att patientflödet ska bli så optimalt som mjöligt.

Som teamsjuksköterska utför du medicintekniska moment och assisterar i behandlingsrum tillsammans med läkare.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • Arbetar bra med andra människor. Du relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

  • Talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten och i små och stora grupper. Lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar sig till situationen.

  • Kommunicerar på ett tydligt sätt. Du säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter samt påminner och följer upp.

  • Fattar snabba beslut och agerar utifrån dessa, trots begränsad information eller svåra omständigheter. Du visar omdöme under tidspress.

  • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar, är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt lägger stor vikt vid att man lever upp till dessa.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska

Meriterande:

  • Erfarenhet av akut- och/eller kirurgisk vård

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet Huddinge Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Öron Näsa Hals Akutmottagning

Karolinska Universitetssjukhuset