netjobs.com

Starka tillsammans - Bli en av oss Som en av Nordens främsta inom betallösningar kan vi erbjuda en stimulerande och kreativ arbetsmiljö. Vi är öppna för nya idéer och arbetssätt, samtidigt som vi alltid strävar efter att göra det enkelt och lätt för våra kunder.

Hos oss kan du utveckla din kompetens tillsammans med engagerade ledare och kollegor. Vill du utmanas i din yrkesroll och arbeta i en stark gemenskap där vi tar hand om varandra, samtidigt som vi visar varandra uppskattning, är vi rätt arbetsplats för dig. 

Vi är en liten marknadsavdelning bestående av tre medarbetare som jobbar tajt tillsammans. Vi ansvarar för marknadsföring och extern kommunikation inom affärsområdet Swedbank Pay och har ett nära samarbete med Produkt och Sälj. 

Är du en nytänkande, kreativ och prestigelös person som vill ta chansen att växa med en av nordens främsta på betallösningar? Med rätt bakgrund och inställning har vi utmaningen för dig

Mer om jobbet Som skribent hos oss kommer du skriva och redigera material för både online och offline. Allt från produktblad och tjänstebeskrivningar till nyhetsartiklar och kundbrev. 

Vi letar efter dig som:  älskar att skriva och uttrycka dig i text och som kan anpassa innehåll efter mottagare, syfte och kanal. Du är prestigelös, lösningsorienterad och sätter kunden i fokus. 

Vi tror även att de är bra om du har:

  • en examen som copywriter/kommunikatör, eller likvärdiga erfarenhet
  • minst två års arbetslivserfarenhet som copywriter/skribent 
  • vana att formulera och anpassa text och budskap efter kanal, målgrupp och behov
  • driv, tar egna initiativ och en vilja att leverera med hög kvalité
  • erfarenhet från finansbranschen är meriterande, liksom kompetens inom SEO
  • du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift på båda svenska och engelska.

Vad kan vi erbjuda dig?  Tillsammans med drivna och inspirerande kollegor får du vara en del av vår framtida resa. Många roliga utmaningar och stordåd ligger framför oss. När det inte är Coronatider sitter vi i fina lokaler mitt i stan. Just nu sitter vi mest hemma men umgås mycket och ofta via Teams. 

Vill du bli vår nya kollega? Skicka din ansökan redan idag!  Tjänsten är på heltid med start i början på januari 2021, eller enligt överenskommelse.   Placeringsort: Stockholm eller Visby

Sista ansökningsdag är 2020-12-06. Ansökningarna behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Elin Lindström 070-283 96 54

 

Finansförbundet: Heidi Larsson +46 498-20 97 58  
SACO: Sofia Enekvist +46 498 20 77 84 

Vi har redan valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför kontakt från externa rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. 

 

PayEx är en av Nordens främsta leverantörer av kompletta betallösningar och består av två affärsområden: PayEx Ledger and Factoring och Swedbank Pay.

På Swedbank Pay jobbar vi tillsammans för att skapa en värld där betalningar mellan köpare och säljare kan ske så tryggt och enkelt som möjligt – oavsett om mötet sker online eller i butik. 

Vi drivs av innovationskraft och vår strävan efter att hjälpa människor, företag och samhällen att växa. Idag är vi ett av de ledande företagen inom betallösningar med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Något som inte hade varit möjligt utan våra engagerade och kompetenta medarbetare! Vår verksamhet genomsyras av våra värderingar – Öppen, Enkel och Omtänksam i allt vi gör.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer. 

 

 

logga

Skribent/copywriter till Swedbank Pay

Företag Swedbank Pay
Ort
Utgår

2020-12-06

Ansök nu

Dela detta jobb