netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Student sökes för rollen som researcher till Sharp Recruitment & Consultants – deltidstjänst!

Ort
Utgår

2022-10-21

Ansök nu

Student sökes för rollen som researcher till Sharp Recruitment & Consultants – deltidstjänst!

Vi söker dig som vill arbeta som researcher mot jurist- & finansbranschen!

Sharp Recruitment & Consultants har på kort tid etablerat sig som en av landets mest nischade rekryteringsbyråer inom juristrekrytering och bemanning. Idag arbetar vi med några av landets främsta och största advokatbyråer, banker, försäkrings-, finans- och fintechbolag och vi ser ett ständigt ökat rekryteringsbehov bland våra uppdragsgivare.

För att möta denna efterfrågan behöver vi förstärka vår organisation ytterligare och därför söker vi nu en driftig, analytisk och engagerad deltidsarbetande student till vårt härliga gäng.

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst som passar väl ihop med studierna, där du kommer få en unik inblick i jurist- och finansbranschen och få möjlighet att bygga ditt kontaktnät inför din framtida karriär. Du får chansen att vara med och påverka, ta ett stort ansvar och vara en del av ett ambitiöst och spännande företag.

Sedan årsskiftet sitter vi i mycket fina lokaler på Barnhusgatan 4 i centrala Stockholm. Vi har även kontor i Tel Aviv och Paris.

Om tjänsten

Som researcher kommer du att vara delaktig i stora delar av rekrytering- och bemanningsprocessen med fokus på att hitta lämpliga kandidater inom juristsegmentet.

Du kommer ansvara för kartläggning av kandidater för specifika uppdrag, kontakta dessa och kalla in dem på intervju. Du kommer i nästa skede även att få sköta intervjuförfarandet och sätta ihop kandidatpresentationer som presenteras för kund.

Rollen ställer därmed höga krav på att du snabbt lär dig och förstår behovet och utmaningarna i branschen samt kan arbeta strategisk i ett högt tempo och med hög kvalité.

Om dig

Pluggar juridik eller ekonomi, företrädesvis på termin 4–6.

Ha en god analytisk förmåga och är mycket duktig på att uttrycka dig i skrift.

Har ett stort engagemang, är social och kommunikativ med hög energinivå.

Utmärkta kunskaper i både svenska och engelska.

Som person är du vidare stresstålig, effektiv och van att hantera många ärenden samtidigt. Vidare måste du vara flexibel, lösningsorienterad och prestigelös.

Ansök idag!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. För mer information, ring 072-300 99 99 eller mejla johannes.linderholm@sharprecruitment.se

Dela detta jobb

Student sökes för rollen som researcher till Sharp Recruitment & Consultants – deltidstjänst!

Sharp Recruitment & Consultants