netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker en kock!

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2022-10-16

Ansök nu

Vi söker en kock!

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av matlagning inom restaurang eller storkök!

ICA Maxi Växjö letar alltid efter medarbetare som gillar att sälja varor, inspirera kunder och kollegor samt som vill bidra till att göra vår butik bättre - varje dag. Nu står vi inför en fantastisk milstolpe i Maxi Växjös historia då vi utvecklar vårt Delikök till att bli ännu bättre på egenproducerad mat. Är du nyfiken och vill vara med på resan där du bl a tillsammans med vårt nuvarande team kommer få vara delaktig i utvecklingen av vårt sortiment av egenproducerade kalla och varma rätter? Vi söker dig som är genuint matintresserad och har jobbat som kock under flera år. Tjänsten är heltid med varierande arbetstider.

Som medarbetare i vår nya kök så kommer du ha varierande arbetsuppgifter. Avdelningen består av fyra stationer. Dessa är kök, kallskänk, grill samt vår manuella disk. Tjänsten vi nu söker innebär främst arbete i köket. Det innebär att du kommer att arbeta med produktionen av kalla och varma rätter, allt från planering, tillagning och förpackning. Du kan även komma att arbeta vissa av dina pass på de andra stationerna för att vidga dina vyer och för att få ännu mer inblick i hela delikedjan.

Som sökande ser vi att du har goda matkunskaper och tidigare erfarenhet som kock i ett restaurangkök. För att trivas i rollen så brinner du för arbete i köket med ett högt tempo. Du är en lättlärd person som gillar att lära dig nya saker. Att du är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad är en förutsättning för att fungera i rollen.

Hos oss är alla medarbetare lika viktiga - ingen kedja är starkare än dess svagaste länk. Vi arbetar tillsammans för att nå uppställda mål. När vi frågar våra befintliga medarbetare om vilka som är de främsta skälen till att de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på alla trevlig kunder och kollegor. Hos oss får du vänner, både på och utanför jobbet.

Ansökan består av svar på våra videofrågor samt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Vi söker en kock!

Yobber AB