netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Gällivare kommun

Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier huvudsaklig basnäring. Sedan 2004 investerar näringslivet miljarder i nya och utbyggda anläggningar inom gruv- och besöksnäring och handel. Under våren 2010 påbörjades ett omfattande bostadsbyggande i Gällivare.

Vi behöver dig!

Om du söker en plats med förutsättningar att ge dig en ny start i livet, då är Gällivare det självklara valet för dig. Med en låg arbetslöshet och medelinkomster som är bland de högsta i landet, erbjuder vi goda förutsättningar för dig som vill flytta hit. Och en spännande framtid väntar. Vi står inför generationsskiften i arbetslivet och en samhällsomvandling som saknar motstycke.

Kommunen utstrålar framtids- och nybyggaranda där du har stora möjligheter att vara med och påverka. Men här i årets företagarkommun är vi inte bara bäst på affärer, vi har även en natur som är bland de vackraste i Sverige och som erbjuder mängder av möjligheter till både friluftsliv och avkoppling. Kort sagt, här finns förutsättningar och livskraft för nya framgångar.

Välkommen till Gällivare!

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

1500+

Huvudkontor

Gällivare

Webbplats

language

Lediga jobb från Gällivare kommun

Livsmedelsinspektör

Gällivare - 19 dagar kvar

Läs mer

Miljöinspektör

Gällivare - 19 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Gällivare kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor